Обличчя Маргарити Канорської було понівечене після того, як тварини влаштували їй засідку у вузькому провулку, коли вона йшла додому з уроку музики в Росії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Семирічна дочка військового льотчика була загризена зграєю бродячих собак, коли вона йшла додому з уроку музики.

Маргарита Канорська - дочка нагородженого льотчика ВПС майора Антона Канорського, потрапила в засідку тварин на вузькому провулку по дорозі додому в російському Забайкаллі.

Одна з її ніг була відірвана, а обличчя понівечене, а частина її одягу була знайдена лежить в снігу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Маргарита
Маргарита

Поліцейським довелося відігнати псів, щоб підібратися до її тіла, потягнутому на пустир.

Дівчинка була єдиною дитиною Канорського, якого особисто Володимир Путін нагородив за хоробрість в Сирії, а його дружина, вчителька, була доставлена в лікарню від шоку після того, як дізналася про смерть своєї дочки.

Після похорону маленької Маргарити жителі села Домна спалахнули протестами проти передбачуваного недотримання владою попереджень про агресивних зграях собак.

Рукавичка
Рукавичка

Губернатор Забайкалля Олександр Осипов кинувся в Домну, щоб спробувати приборкати місцевих жителів.

Він сказав: "Неможливо висловити словами наш біль і горе. Від імені всього регіону висловлюю підтримку всій родині дитини. Ми ретельно розслідуємо трагедію".

Нагадаємо, що творець мокрої сукні для Кім Кардашьян пішов на той світ.