Мама каже, що її мало не вирвало після того, як вона знайшла мертвого екзотичного павука в своїй упаковці з Макдональдса, заявивши, що це повністю виключило її з мережі ресторанів швидкого харчування і що вона вимагає належної компенсації.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Травмована мама сказала, що їй хотілося "вирвати" після того, як вона зрозуміла, що жує величезного екзотичного павука, який був набитий всередині її упаковки з Макдональдса.

Кеті Мосс з Чешира замовила в Макдоналдсі рулет з курки і бекону і, з'ївши три чверті їжі, стверджує, що вкусила щось тверде.

Під час огляду 21-річна жінка знайшла "екзотичного" павука, якого вона ніколи раніше не бачила, що змусило її повірити, що він не з Великобританії.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Помічнику по догляду запропонували відшкодування і заміну ваучера на кишить павуками їжу, але вона присягнулася ніколи більше не їсти там після досвіду.

McDonalds вибачився і сказав, що прожований предмет, який вони зараз розслідують, міг бути з пакету свіжого салату.

Дівчина
Дівчина

Кеті сказала: "Я замовила його на обід, тому що у нас було мало їжі, і я просто мріяла про Макдональдс. Я пройшла три чверті шляху і відчула щось тверде в роті. Спочатку я подумала, що це кінчик помідора, тому витягла його і спочатку подумала, що це просто частина курки, але коли я придивилася, то подумала, що це краб, а потім зрозуміла, що це павук. Решту я виплюнула. Мені було гидко, мене нудило. Він весь згорнувся".

Вона продовжувала: "Я не думаю, що павук був з Великобританії, тому що я ніколи раніше не бачила такого павука. Це був якийсь екзотичний павук. Я дійсно не проти павуків, але я не хочу, щоб вони були у мене в роті. У той час у мене не було ніякого смаку, але потім у роті з'явився неприємний присмак, який міг бути моєю уявою. Я б вважала за краще просто не знати, що він був там і що я його з'їла. Я знаю, люди кажуть, що ви ковтаєте близько восьми павуків за своє життя, але, принаймні, ви не знаєте, що ковтаєте їх".

Павук в їжі Mcdonald's
Павук в їжі Mcdonald's

Пізніше вона зв'язалася з McDonalds з приводу інциденту, де вони запропонували їй ваучер на 10 фунтів стерлінгів, але Кеті сказала, що "більше не буде там їсти, тому ваучер не дуже хороший для мене", і додала, що хоче "належну компенсацію" за моторошний повзуча їжа.

Представник Mcdonald's сказав: "Безпека харчових продуктів має для нас першорядне значення. Як тільки про це стало відомо ресторану, клієнту принесли вибачення і запропонували як відшкодування, так і заміну їжі. Клієнт також повернув розглянутий товар, що дозволить нам провести подальше розслідування".

Нагадаємо, що Колишній співробітник з Макдональдс розповів, як завжди отримувати тільки свіжу і гарячу пишу.