З 4 лютого в Китаї стартують 24-е зимові Олімпійські ігри і українські спортсмени вже вирушили для участі в змаганні. Президент України Володимир Зеленський звернувся до спортсменів і побажав удачі, перемог, а також не забувати, що за них вболіватиме вся країна. Своє звернення гарант опублікував на сторінці в instagram.

Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів і зазначив, що Україна - це одна велика сім'я, тому за них вболіватиме кожен українець. Президент додав, що на правах "родича" також хоче побажати олімпійцям міцного здоров'я, багато перемог.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Не хворійте, добре їжте, носіть капелюх, обов'язково перемагайте і хоча б іноді телефонуйте своїм батькам", - побажав Зеленський.
Також гарант рекомендував нашим спортсменам носити капелюх, не забувати про батьків і хоча б зрідка дзвонити їм. Своє звернення глава держави закінчив оригінальною цитатою.

"Вас проводжає холодна зима, але дуже тепла Україна", - сказав він.

Українці долучилися до побажань президента Зеленського і також підтримали спортсменів у коментарях.

"Вболіваємо за наших", "як приємно бачити що президент як звичайна людина. Пишаюся своїм президентом. Удачі нашій олімпійській команді!!", "Тільки перемоги і здоров'я всім олімпійцям!!!! Будемо тримати за вас кулаки!!!!",- написали користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Нагадаємо, що Володимир Зеленський показав, як пройшла зустріч з президентом Польщі.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з "Дженоа".

Як повідомляв Знай.ua Андрій Шевченко може стати тренером збірної Польщі.