В Уфі навколо вагітної вчительки Саміри Бадртдінової склалася дуже неприємна ситуація.

Проти неї порушили кримінальну справу за статтею 156 (невиконання обов'язків по вихованню неповнолітнього). А все через уроки фізкультури у молодших класів. Діти в якийсь момент почалися скаржитися, що педагог досить сувора по відношенню до них, бо не соромиться бити їх скакалкою.

Урок фізкультури, фото: скріншот з відео
Урок фізкультури, фото: скріншот з відео

Батьки школярів, звичайно ж, не оцінили такі виховні заходи. А тепер відомо, що вчителька ходила на всі засідання суду, потім почала прогулювати і мировий суд вирішив доставити її примусово. Хоча у Саміри є поважна причина "прогулу" - вона повинна народити протягом найближчих декількох тижнів, адже вагітні не підлягають приводу до суду, за законом.

Вчителька з Уфи, скріншот: Youtube
Вчителька з Уфи, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Сама Саміра тепер боїться, що пологи доведеться приймати її адвокату, що води можуть відійти якраз під час слухання. Якось у неї вже був викидень через судові розгляди.

"А якщо за законом не можна, то якого?", "Ласкаво просимо в поліцейську державу", "Тиранічна Росія! З тираном на чолі", "Нове покоління дітей не те що скакалкою, палицею п*здити треба! Тому що, батьки не займаються вихованням дітей зараз", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, втік з-під вінця: 22-річна дівчина не розгубилася біля вівтаря і вийшла заміж за ритуальний ніж

Як повідомляв "Знай.ua", Українка народила просто під час туру по Європі: малюк попросився на світ раніше, але рахунок у клініці шокував

Знай.ua писав, в Індії жінка народила малюка з 4 руками і ногами - сплелися з близнюком в животі