Останнім часом ціни майже на всі продукти та товари в України зростають. Однак, все ж українцям стало цікаво, що зараз можна придбати, наприклад за 20 гривень.

Таке питання українцям задали у фейсбук-спільноті "COMA - stop for smile".
Так, українців попросили розповісти про речі чи продукти, які зараз вони можуть придбати собі за 20 гривень. Серед звичайних відповідей таких, як туалетний папір, хліб чи картопля, було чимало чого незвичного.

Супермаркет, фото Знай
Супермаркет, фото Знай

"Туалетний папір", "Хліб", "2 кілограми картоплі", "Святкову Мівіну", "Каву", "2 квитки на проїзд в громадському", "Книгу в плейбукс", "Кинути бідному, що просить: і нібито добро зробив і не шкода", "Кілограм яблук", "3 рулони туалетного паперу і ще 50 копійок залишиться", "Голос на виборах", - запропонували українці, що можна придбати за 20 гривень.

Однак, знайшлося чимало цікавих відповідей. Деякі пригадали, як депутат Микола Тищенко та перша леді Олена Зеленська називали ціни на деякі продукти і вирішили поіронізувати.

"Три скумбрії або кіло яловичини! Ну ще гречки на решту насиплють. Короче, місяць жити на ту двадцятку можна. Не панікуйТЕ!", "1 кг скумбрії по 8 та 1 кг гречки по 12. А якщо це забагато продуктів, то буханку хліба або літр молока", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, на зарплату сім'ю не прогодувати? У НБУ підрахували, як зростуть ціни на їжу і комуналку в 2022 році.В Україні ціни продовжуватимуть зростати через інфляцію.