Стало відомо про те, що жінка з Австралії вирішила виносити і народити власного онука, так як у її дочки не вийшло завагітніти.

54-річна жінка з Австралії народила власного онука, так як стала сурогатною матір'ю для своєї 28-річної дочки Меган Уайт. Через проблеми зі здоров'ям вона не може завагітніти.

Пологи були дуже швидкі, всього дві години, після чого молоді батьки побачили свого Вінстона. Народився малюк 13 січня.

Сім'я, фото: вільне джерело
Сім'я, фото: вільне джерело

Сама Марі розповіла, що виносити дитину була її ідеєю, так як їй дуже хотілося онуків, і вона не могла дивитися на страждання дітей. Її дочка Меган народилася з рідкісним синдромом, яке вражає одну з 5 тисяч жінок на весь світ.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Фахівці говорять про те, що такі випадки досить рідкісні, і народжувати після 40 років вкрай небезпечно, однак, те, що у Марі вийшло це зробити ще раз доводить, що коли є любов і надія - все можливо в цьому світі.

Сім'я, фото: вільне джерело
Сім'я, фото: вільне джерело

Синдром Майєра-Рокитанського-Кюстера-Хаузера - вроджена аплазія матки і піхви, яка спостерігається з частотою 1 на 4000 новонароджених дівчаток. Ендометріоз є одним з найбільш поширених гінекологічних захворювань. Частота МРКХ-синдрому в поєднанні з ендометріозом становить 33-56%.

Тепер сім'я щаслива, що у них нарешті з'явилася дитина, і вони можуть насолодитися всіма моментами разом.

Нагадаємо, що пристрастилася до материнства: 33-річна мама хоче народити 10-ту дитину самотньому чоловікові

Раніше повідомлялося, що 24-річний хлопець і його 61-річна дружина мріють про власного первістка

Також, у мережі повідомили, що Ешлі Грехем стала багатодітною мамою.