Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 21 січня.

Закінчується третій, передостання січневий тиждень 2022 року. Вже зовсім скоро настануть вихідні. Про державні свята вже ніхто не згадує, люди включилися в роботу. Останнім часом спостерігається посилення дипломатичної ситуації навколо України. Зарубіжні ЗМІ тільки й говорять про те, що РФ накопичує свої війська поруч з нашими кордонами, що і впливає на позиції української гривні по відношенню до світових валют.
Наприклад, ми вже тиждень спостерігаємо, як долар США, не бачачи перешкод, зростає і зростає. Проте, до вихідних він вирішив вгамуватися трохи і дати видихнути всім, хто стежить за цією ситуацією.
Американський долар знайшов можливість для невеликого падіння. У четвер його ціна становила - 28,4038, а зараз на вісім копійок менше - 28,3236. Головна європейська валюта взяла приклад з долара США і впала, на 8 копійок в останній раз. У четвер євро був вартістю - 32,1943, а в п'ятницю - 32,1147. Польський злотий i російський рубль 21 січня йдуть — 7,1011 грн і 3,6959 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 21 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2832,36 гривень (-8,02 грн).

100 євро - 3211,47 гривень (-7,98 грн).

Курс валют на 21 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 21 січня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, борошно, яйця і навіть дешеві макарони: звідки беруться завищені ціни в супермаркетах на продукти, які повинні коштувати копійки

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Британії виявили унікальне кладовище автомобілів з минулого, такого ви ще не бачили: "секретний сад"

Знай.ua писав, Україна може залишитися без хліба - ціна на борошно катастрофічно зросла: "Рано чи пізно..."