У мережі розмістили унікальну публікацію, на якій можна побачити дуже цінні і унікальні ретро-автомобіль. Чоловік зумів знайти на звалищі справжній скарб, яким вирішив поділитися з людьми.

Відповідний Відеоролик розмістили на YouTube-каналі "The Late Brake Show", повідомляв Hyser.

Важливо помітити, що ця публікація просто захоплює своїх глядачів. На відео можна побачити приємного ведучого з Британії, який показує свою знахідку у вигляді унікальних автомобілів.

"Таємний сад, повний розрослися класичних автомобілів (чотири Porsche, Mazda, BMW, Mercedes...) Джонні запросив відвідати сад в Кардіффі, Уельс (Великобританія), де хлопець на ім'я Рейн зібрав (і припаркував) свою колекцію класичних автомобілів. Автомобілі різних років. На жаль, багато хто з них або стали жертвами актів вандалізму, або були затоплені підліском. Оскільки машини зараз виставлені на продаж, Джонні допоміг зняти якомога більше автомобілів для цього спеціального фільму", - підписаний відеоролик на YouTube-каналі "The Late Brake Show".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Важливо помітити, що цей канал підписано багато людей, а саме 346 тисяч осіб. Всі ці люди дуже люблять спостерігати за публікаціями з Джонні, так як він знає, який контент необхідний автолюбителям.

Багатотисячна аудиторія не пройшла повз такого цікавого відеоролика і почала писати своїм відгуки під публікацією.

"Це сердечне відео. Зазвичай комірні знахідки несуть в собі надію на порятунок автомобіля. Така кількість автомобілів в таких умовах-марна трата часу. А хлопець-шедевр в протиріччі: надзвичайно проникливий, коли справа доходить до автомобілів, обробки і ремонту, і явно недбалий в... у всьому іншому. Це показує, що коли ми втрачаємо когось особливого в нашому житті, так легко загубитися і бути пригніченим самим життям. Моє серце з ним, я сподіваюся, що деякі любителі автомобілів бачать потенціал (якщо такий є) в цих автомобілях, купують і відновлюють їх", "ще один чудовий епізод. Рейм який хлопець, яка борода. Така дивовижна колекція велосипедів. Скільки рідкісних машин у нього в огорожі?",- залишають коментарі захоплені користувачі Мережі.

Скріншот коментарів, фото: YouTube
Скріншот коментарів, фото: YouTube

Нагадаємо, що у Києві виявили кладовище з минулої епохи: ретро-красуні

Також, впро Франківськ вандал на позашляховику перетворив газон на "кашу"

Раніше повідомлялося, що під Києвом літаючі вандали "ощасливили" власника авто - " ось так привалило..."