Справжня зимова погода знову захопить Україну, адже майже на всій території сніжитиме. Через ожеледицю синоптики радять бути обачнішими.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Так, стало відомо, що у четвер, 20 січня сніжитиме на Заході, Півночі та подекуди в центральних областях. У Карпатах сніжитиме сильніше. На Півдні та Сході України - без опадів.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

На дорогах спостерігатиметься ожеледиця, так що водіям на дорогах та пішоходам на тротуарах потрібно бути вкрай обачними.
Температура повітря вночі буде -3-9 градусів, на Сході -9-14 градусів. Вдень 20 січня очікується від 3 морозу до 2 тепла, в східних областях -3-8 градусів. Ще буде доволі прохолодно, тож не слід забувати про теплі речі.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

"Завершуємо мудро Різдвяні свята, колядуємо, працюємо, бережемо себе й країну. Христос хрещається!", - зазначила синоптикиня Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, повалені дерева, пошкоджені авто та загиблі: стихія наробила лиха в Україні. У столиці вітер з корінням повиривав дерева, залишилися розбитими автомобілі, внаслідок стихії не обійшлося й без загиблих.

Також повідомляв, безстрашні українці пірнули в ополонки освятитися на Водохреща - дівчата в купальниках, хлопці - в кумедних трусах: аж мороз шкірою. Як правильно купатися, рятувальники в Києві вже готові надати безпеку жителя

Раніше Знай писав, у Львові вперше за 100 років зафіксували унікальну аномалію: такі блискавки метав лише Зевс. Львовом пройшлася снігова гроза: надворі заметіль