На Волині в селищі Ратне Ковельського району чоловік палицею забив до смерті дружину. Однак, в суді він заявив, що просто робив їй масаж, а не бив.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Так, слідство встановило, що чоловік в ніч на 27 квітня 2020 року 60 ударами палиці вбив свою дружину. На її тілі були виявлені численні травми.

Вже під час суду, підозрюваний все заперечував. За його словами, напередодні трагедії повернувся додому з риболовлі, але вдома дружину не застав. Коли він подзвонив їй по телефону, та нібито була нетвереза і він чув, що поруч з нею є інший чоловік. По приходу додому, їй нібито стало зле, тоді підозрюваний приніс їй води і вона заснула.

Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На наступний день коли жінка прокинулася, то поскаржилася на погане самопочуття. Тоді, за словами підозрюваного, він взяв масажер, та зробив потерпілий масаж і навіть дав їй ліки. Коли їй стало гірше, він нібито викликав медиків, проте жінка померла.

У суді чоловік намагався переконати, що подружжя ніколи не конфліктувало. Однак, слова підозрюваного категорично спростували п'ять свідків. За їхніми словами, покійна часто скаржилася на свого чоловіка, який зловживав алкоголем і ревнував її. Також він бив жінку тому вона хотіла розлучитися з ним.

Один зі свідків розповів, що в день трагедії потерпіла приїхала до нього на велосипеді. Вона розповіла йому про те, що чоловік жорстоко б'є її. Після розмови і вживання алкоголю жінка пішла додому. Свідок стверджував, що вони випили трохи і потерпіла не була п'яною. Ці слова підтвердили камери відеоспостереження та висновки експертів.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

Вдалося встановити, що чоловік 60 разів ударив палицею жінку і добивав її ногами. Причиною смерті жінки став травматичний шок. Суд визнав його винним і засудили до 9 років позбавлення волі.

Нагадавши, пара 40 років вважалася безвісти зниклою, поки не ідентифікували тіла: їх дитина все ще не знайдений. Тіла пари вдалося ідентифікувати тільки через 40 років

Раніше Знай писав, тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

Також Знай повідомляв, юну вчительку молодших класів забили під час пробіжки, сумує вся школа: "школярі спустошені"