45-річна аргентинська модель Playboy Сабріна Саброк перенесла не менше 53 косметичних операцій і заявила місцевим ЗМІ: «Я домоглася того, чого хотіла, — виглядати штучною, як лялька».

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Саброк, справжнє ім'я Лорена Фабіана Колотта, може похвалитися майже мільйоном підписників в Instagram.

"Я поняття не мала, чим хочу займатися, коли виросту. Насправді, я працювала вчителем музики і ніколи не думала про те, щоб щось робити зі своїм тілом", - почала розповідь знаменитість.

Вона додала, що "відчуває себе ідіоткою", тому що тепер ледь може навіть посміхатися.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сабрина
Сабрина

"Пізніше все змінилося, коли я почала працювати на телебаченні, заробляючи хороші гроші, щоб витрачати їх на операції", - додала модель.

Однак після багатьох років косметичних процедур Саброк повідомила, що у неї параліч однієї сторони обличчя через надмірне використання ботокса і наповнювачів.

45-річна доросла актриса сказала: "Я нанесла багато ботокса на обличчя і багато наповнювача в губи, які розтеклися по всьому обличчю, і я не можу нормально посміхатися. Я відчуваю себе ідіоткою. Тиждень за тижнем я використовувала його, і коли я повернулася, лікар відправив мене пройти обстеження особи. Було ускладнення, і мені сказали, що у мене параліч правого боку обличчя через ботокса і наповнювача".

Сабрина
Сабрина

Вона сказала, що відвідає Центр медитації, щоб допомогти розслабити м'язи і оговтатися від важкого випробування.

Знамениті хірурги Пол Нассіф і Террі Даброу в кінцевому підсумку відмовили їй в операції, сказавши матері двох дітей, що вона не зможе повністю закрити очі, якщо зробить ще одну операцію.

Раніше в тому ж році Саброк заснувала свій власний культ під назвою "Легіон Саброка", який пропонує потенційним членам можливість укласти договір з дияволом і «Богоматір'ю Святої смерті», а також навчитися накладати любовні чари і говорити з мертвими.

Сабрина
Сабрина

Вона розповіла місцевим ЗМІ: "Я була атеїсткою, але я почала робити щось з Богоматір'ю Святої смерті, і це було добре, тому я потрапила в культ, а пізніше у мене з'явилися ідеї про сатанинську церкву".

Нагадаємо, що мати зробила 2-місячній дитині Пірсинг заради лайків.