Незважаючи на боротьбу в світі за чесність, обман завжди знаходить собі місце - тому ми поговоримо про перекупів, які часто придивляються до проблемних машин, з метою заробітку на перепродажі.

Їм вдається приховати найбільші поломки і недоліки, про більшість яких всі знають - це максіровка подряпин, зафарбована шкіра салону, полірування пластику і скручування пробігу.

ЗАЗ Перспектива. Фото: Автовод
ЗАЗ Перспектива. Фото: Автовод

Але на сьогоднішній день вони знайшли більше можливостей і перевершили самих себе, діставшись до двигунів. Їм вдається відмивати масляні патьоки, але і приховувати надмірне масложерство. Чад мастильного масла відбувається, коли воно просочується в камеру згоряння через проміжки в зношених деталях. Від цієї проблеми можна кардинально позбутися тільки після комплексного ремонту двигуна. Про це повідомляє видання Dexpens.

Хоча можна і відстрочити проведення робіт, якщо залити в мотор густу мастило, так як вона не буде сильно просочуватися в зазори.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Автомобілі, скріншот: Youtube
Автомобілі, скріншот: Youtube

А ось старі автомобілі і багато масла їдять, але і голосно працюють через зношені деталі. Цей недолік теж можна на час приховати таким же способом. Покупець не зможе здогадатися, що використовувалося масло для дизельних моторів, навіть якщо якщо загляне всередину двигуна.

Нагадаємо, жінка справила нужду на вулиці, посеред дітей і пенсіонерів, сусіди в люті: "Дивилася в очі і какала"

Як повідомляв "Знай.ua", в Польщі знайшли загиблого українця, який висів на дорожньому знаку: не витримав проблем з грошима і дружиною

Знай.ua писав, нова технологія? У Києві комунальники поклали асфальт поверх снігу