Блогер Джуда Келечі, який проживає вже тривалий час на території України, вирішив розповісти про смакові переваги. Що він вже встиг спробувати в цій країні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАфроамериканець Джуда Келечі родом з міста Детройт, США. Він вже 6-й рік живе в Україні, навчається на на лікаря в Івано-Франківську і веде власний блог в якому називає себе "Юрою з Коломиї".
Спочатку у нього запитали, які українські страви він не сприймає, і взагалі не розуміє, чому люди це їдять.
"Я взагалі не розумію як їдять російських немовлят. Ну як, я цього взагалі не розумію" - каже чоловік з гумором.
У коментарях користувачі зрозуміли, що це прикол, і почали підігравати:
"У Сільпо беру холодне копчення, рекомендую....😏";
"Поекспериментуй з соусами, обов'язково що-небудь підбереш і сподобається";
"Є студентський рецепт. З мівіною. Непогано";
"В мультиварці з картоплею 🥰 смакота";
"Мої улюблені-це печені з яблучками 🥰".
Далі пролунало питання стосовно самогону, чи пощастило його спробувати чоловікові живучи в Україні.
"Більше не буду. Після цього інциденту, Коли я побачив, як мій друг на * * ал в штани. Ніколи, вибачте, навіть не говори самогон поруч зі мною " - знову жартує американець.
Видно, що з гумором у чоловіка все гаразд, і він завжди готовий пожартувати, зокрема, Українською. Мову він вже практично вивчив за кілька років життя тут.
Нагадаємо, що афроамериканець "Юра з Коломиї" поскаржився на цькування з боку українців
Раніше повідомлялося, що Юра з Коломиї: афроамериканець підкорив Україну душевною піснею про банош - не помилився жодного разу
Також, Лілія Подкопаєва з "Україна має талант" показала всім свою 25-річну любов, навіть чоловік допоміг