Злата Огнєвіч показала, як змінилося її тіло після невдачі на "Холостячці": купа тату і "головне не переїсти"

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на початку 2022 року зважилася провести новорічно-різдвяні канікули поза Україною, як, в принципі, і багато інших зірок шоу-бізнесу.

"Я складаюся з манго🥭 і океану індійського, плечі обвітрені, а в душі — Акуна Матата. Запам'ятала слово красиве Malaíka, на суахілі означає "Ангел", тепер так представляюся всім на Занзібарі. Ще багато всього нового запам'ятала і відкрила нове в собі, для себе🗺", - пише Злата в публікації.

53-річна мадам прийшла в гості до молодого залицяльника на вечірку і впала з балкона: тримав за руку поки не загинула

З сусідньої Угорщини прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що столітній будинок на відомій вулиці Ваці в столиці, в місті Будепешт раптово почав "розпадатися" - обрушилися перила. В результаті нещасного випадку загинула 53-річна мешканка будинку, яка зірвалася з третього поверху.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інцидент у Будапешті, фото: Blikk
Інцидент у Будапешті, фото: Blikk

Журналісти уточнили, що в цьому будинку проходила вечірка, а ось 28-річний орендар квартири розповів, що зустрів жінку в клубі і запросив до себе в гості. Жінка вийшла на балкон з іншим чоловіком і нібито сперлася на перила. Раптом вони тріснули і конструкція полетіла вниз.

Нова кібератака Росії може залишити українців без світла, тепла і грошей

Кіберспеціалісти допускають, що атаки 14 Січня можуть виявитися тренувальними, їх мета - вразити об'єкти критичної інфраструктури в майбутньому. Це означає, що населення України ризикує залишитися без тепла, грошей і світла.

Кібератаки, скріншот: YouTube
Кібератаки, скріншот: YouTube

Надалі хакери, які провели масовану атаку на українські урядові веб-сайти, в змозі істотно зіпсувати життя більшості українців.

Наташа з "Вітальки" заговорила про горе в сім'ї

Актриса Катерина Островська показала кумедний скетч, присвячений реальному житті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

@ekateryna_ostrovskaia

♬ оригинальный звук - 𝕊𝕦𝕖𝕥𝕒_𝟘𝟟

Нещодавно дівчина опублікувала відеозапис в Тікток, яке підписала: "коли чоловіка кинула коханка і ти слухаєш як він страждає у ванній". Музика відеозапису - уривок з синглу RAIKAHO" Туман", яка повинна ймовірно зображати страждання чоловіка. Сама ж Островська зобразила зловтішну радість дружини на кухні.

"Людина-павук" Том Холланд станцював під "Щедрик" і обскакав навіть Катю Кухар-справжній "маленький Лебідь"

На відео балерина в Білій пачці танцює під музику з "Щедрика", виписуючи хитромудрі піруети. Ці кадри об'єднали з іншими, на яких Том Холланд танцює під ту ж музику. Він виконує балетні фуете не гірше професійної балерини, а може, навіть краще неї.