Ніхто не хоче бути обдуреним у фінансах, також ми бажаємо бути захищеним від маніпуляцій Приватбанку і Ощадбанку, щоб зберегти свої зарплати і пенсії.

Звичайно, багато хто вважатиме, що вчитися фінансової грамотності довго, але ми пропонуємо вам зробити це цікаво через перегляд фільмів і серіалів. І ні, вони не нудні. Тримайте наш топ і приступайте до перегляду, як можна швидше.

Телевізор, канали, фото: Pixabay
Телевізор, канали, фото: Pixabay

🎥 Серіал Картковий будинок (2013)

Френк Андервуд — амбітний конгресмен від Демократичної партії США. Він і його дружина мріють досягти видатних успіхів у політичній кар'єрі і отримати максимум влади, але це тернистий шлях, який часом суперечить поняттям чесність та моральність.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Картковий будинок"
"Картковий будинок"

🎥 Серіал Пуститися берега (2008)

Уолтер Уайт — викладач хімії в універсітеті. У нього є дружина, яка вагітна, й син-інвалід. Уолт уже немолодий і в його віці часто бувають кризи, тим більше потрібно годувати родину, а на заробітну платню викладача не розгуляєшся, тому він змушений підробляти на автомийці. Розчарований у житті, Уолт вирішує зайнятися бізнесом з виробництва метамфетаміна. Хто ще може приготувати найчистіший метамфетамін, як не вчитель хімії?

🎬 Фільм "Гра на пониження" (2015)

Фінансова аналітика — це не тільки математичний розрахунок, графіки та огляди економічних подій. Це ще щось, що не піддається логіці. Брокер, що підключив до знань інтуїцію, стає незламним. Саме до цієї категорії належить група з 4 біржових гравців. Вони не знайомі між собою, але зійшлися воєдино в одному - світова фінансова криза ось-ось постукає в двері багатих корпорацій. Кожен з них почав готуватися до обвалу.

Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua

🎬 Фільм Волл-стріт (1987)

Фільм "Волл-стріт" — одна з найуспішніших кінематографічних спроб підняти завісу у світ брокерської торгівлі. Нью Йорк. 1985 рік. Бад Фокс - початківець брокер, який прагне зробити успішну кар'єру і в ідеалі повторити шлях свого кумира Гордона Гекко.

🎬 Фільм Вовк з Волл Стріт (2013)

Фільм "Вовк з Волл-стріт" — це історія запаморочливого зльоту і падіння Джордана Белфорта. Сюжет фільму заснований на реальних подіях і знятий за мотивами однойменного роману.

Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images
Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images

🎬 Фільм Бойлерна (2000)

Фільм «Бойлерна» - це історія про «продавців повітря», молодих нью-йоркських брокерів, які витягали гроші з кишень довірливих клієнтів.

🎬 Фільм Порочна пристрасть (2012)

Фільм з цікавою проблематикою. Історія розгортається навколо геніального коханця і афериста Роберта Міллера. Він звик повертатися в тепле ліжко до дружини, але й погуляти на стороні теж любив.