Людина з найбільшими ступнями в Британії каже, що з ним постійно зв'язуються збоченці з фут-фетишами.

Ноги Карла Гріффітса росли так швидко, що до десяти років він вже носив батьківські кросівки 46-го розміру.

29-річний чоловік працює на повну ставку менеджером магазину Domino's, але завдяки своїм могутнім ногам він заробив трохи грошей, пише Wales Online.

Карл з Тримсарана, Кармартеншир, розповів Wales Online, що він став певним секс-символом в мережі, де люди просять "смердючі, спітнілі старі шкарпетки".

Він сказав: "Це одна з тих речей для мене, я просто справляюся - це для мене просто ноги! Це трохи популярніше, ніж я очікував, особливо серед представників нетрадиційної орієнтації. Я думаю, що це 90% повідомлень, які я отримую. Я також часто отримую дивні повідомлення в Інтернеті. До мене зверталися сайти фут-фетишу з проханням надіслати фотографії моїх ніг. Деякі повідомлення, які я отримував просто безумство. Абсолютне божевілля - люди просять мене вислати мої старі шкарпетки, формулювання зазвичай звучить як "смердючі шкарпетки, спітнілі шкарпетки". Якщо я коли-небудь залишуся без роботи, принаймні, у мене буде варіант".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Карл Гріффітс
Карл Гріффітс

Він визнав, що скористався цією можливістю, коли були важкі часи на початку пандемії коронавірусу.

"Під час першого локдауну я був у відпустці, тому я відправив відео своїх ніг. Це був один з цих веб-сайтів з назвою "великі ноги на продаж". Я подумав, спробувати, чому б і ні? Мені це нічого не коштувало, і я нічого про це не думав. Ось 300 фунтів (приблизно 11 тисяч гривень, прим.ред.)", - сказав він.

Нога Карла Гріффітса в порівнянні з середньостатистичним розміром
Нога Карла Гріффітса в порівнянні з середньостатистичним розміром

Дорослішання з дуже великими ступнями означало для Карла в основному дві речі: зламані пальці на ногах і неможливість знайти відповідне взуття.

"Було багато зламаних пальців на ногах, це була моя спеціальність - я ламав пальці ніг частіше, ніж що-небудь ще, - сказав Карл. - Ви знаєте, коли ви випадково штовхаєте диван? Я роблю це приблизно десять разів на день. Мої мізинці зігнуті на всі боки!"

Оскільки його ноги продовжували рости, і йому стало важче і дорожче знаходити взуття, придатне для його ніг, він пропустив багато речей у своєму особистому житті.

Карл продовжив: "Тоді було набагато складніше купити взуття мого розміру, тому що електронні замовлення і все було не так, як зараз... в якийсь момент в середній школі я не міг ходити в школу - один або два вчителі жартували, тому що у мене не було шкільного взуття."

Карл Гріффітс
Карл Гріффітс

У 2015 році колишній гравець збірної Уельсу з регбі Сем Уорбертон подарував Карлу бутси, досить великі, щоб він міг носити їх в той час.

Тепер він покладається на фахівця в Америці з приводу взуття 63-го розміру.