Прикарпатські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті жінки на Говерлі. Про це повідомляє Івано-Франківське відділення поліції.

У суботу 16 січня під час сходження на гору Говерла трапилася трагедія: група людей впало в обрив. В результаті події одна людина загинула і двоє отримали травми.

"виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що внаслідок падіння 57-жінка загинула, а 32-річна жінка та 34-річний чоловік травмувалися. Всі вони жителі Одеської області. Після падіння 32-річна жінка змогла зателефонувати рятувальникам і повідомити про те, що трапилося", - повідомляють представники Національної поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проведення рятувальних роботи ускладнили погодними умовами разом з поривчастим вітром. Постраждалого чоловіка доставили на базу Заросляк та передали медичним працівникам. Також вона була транспортована.

Правоохоронцями було кваліфіковано подію за статтею сто п'ятнадцять Кримінального кодексу України з припискою нещасний випадок.

Як повідомляв Знай.uа, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.

Також Знай писав, у Києві через снігопад заборонять в'їзд машин: на столицю насувається сильна хуртовина. У Києві очікується снігопад, тому вводять певні обмеження

Раніше повідомляв Знай, вітер вщухне, але ненадовго: синоптик Наталка Діденко спрогнозувала погоду на вихідні після Старого Нового року