Водій, який тяжко травмував перехожого у Дніпровському районі столиці, перебуватиме під вартою

15 січня, районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 992 тисячі гривень. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Національной поліції України.

Поліція - фото Патрульна поліція України
Поліція - фото Патрульна поліція України

Нагадаємо, що 14 січня на вулиці Андрія Аболмасова водій автомобіля "Тойота" на зауваження перехожого щодо неправильного паркування авто, накинувся на чоловіка з кулаками. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На даний час 44-річний потерпілий перебуває у лікарні. Порушника, 24-річного уродженця Київщини, затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру.

15 січня, Дніпровський районний суд столиці обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення грошової застави у розмірі 992 тисячі гривень. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Нагадаємо, снігова брила пошкодила авто львів'янина, але він не розгубився і подав до суду на комунальників.

Раніше ми повідомляли, про нові штрафи для водіїв: "неправильні" шини і перевищення швидкості.