Продовжуємо говорити в 2022 році про важливі новини, про наших улюблених домашніх тварин - про котиків.

Нещодавно ми відповідали на дуже цікаве питання - чи можна пухнастикам пити водопровідну воду, а зараз поговоримо на тему, Чому ж протягом останніх років зросла тривалість життя домашніх красенів. Бо, якщо ще 20 років тому вони жили десь 10-12 років, то зараз близько 15-17 років.

Котики, скріншот: Youtube
Котики, скріншот: Youtube

Фахівці завляют, що причин в цьому кілька - більш збалансоване харчування, навіть незважаючи на консерванти. Воно ідеально за складом і більш корисно, ніж те, чим харчуються вуличні кішки. А ще всьому "виною" доступна Ветеринарна допомога, якої раніше не було, змінене ставлення людини до тварин і активна вакцинація.

Список досить великий. Можна згадати і те, що тепер існує різноманітність препаратів, які застосовуються проти паразитів. Бо котики, які опинилися на вулиці, у відкритому середовищі, досить швидко гинуть.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

А ще важливим є фактор наявності Інтернету, де власники котів завжди можуть знайти відповіді на питання, однодумців і мотивацію, щоб не виглядати невігласом, якщо порівнювати себе з іншими власниками котів.

Нагадаємо, ні, ваші ноги не смердять: чому іноді кішки відкривають пащу і закочують очі, коли щось нюхають

Як повідомляв "Знай.ua", намагалися приховати загибель тварини? У притулку "поселили" іграшкового ведмедя, але уважні волонтери вирахували злочин

Знай.ua писав, непосидючий песик витріпав всі нерви господині, але став улюбленцем в TikTok: їсть, як здоровий чоловік, а сам-менше рукавички