Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який часто подорожує Україною та ділиться цікавими рецептами страв з різних куточків країни оригінально привітав українців з "Щедрим вечором" та Старим Новим роком.
На своєму youtub-каналі, де на нього підписано 100 тисяч осіб, він опублікував відео з народною піснею, яка має назву "Горілочка моя мила".

Колектив "Затишок", скріншот
Колектив "Затишок", скріншот

На відео можна побачити жінок з Житомирської області у вишиванках, які вже розкрили журналісту давні таємниці різдвяного меню українців. А на цей раз вони вирішили заспівати разом пісню.

Колектив "Затишок", скріншот
Колектив "Затишок", скріншот

Констянтин Грубич був вражений виконанням пісні "Горілочка моя мила". Про те побажав українцям співати тільки пісні про цей напій, а не зловживати ним. Адже навіть у пісні є слова про горілку: "Я б пила, випивала, якби розум ти давала".

Колектив "Затишок", скріншот
Колектив "Затишок", скріншот

"Вважаю цікавим познайомити вас із цим витвором народної творчості. Справжній трилер! І насправді все не так весело, як здається. З горілкою треба бути обережним!", - зазначив Костянтин Грубич.

Популярні новини зараз
Відстрочка не допоможе: ТЦК можуть відправити на ВЛК навіть з "бронею" - кого це торкнеться ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
Показати ще

Нагадаємо, на Різдво, Святвечір та Маланки: Костянтин Грубич поділився стародавніми рецептами наших бабусь. Костянтин Грубич провів розмову з жінками з села Мостове Бердичівського району Житомирської області

Також Знай писав, Костянтин Грубич підказав, як вибрати справжню Лікарську ковбасу: "Тільки м'ясо, яйця і спеції". Грубич розкрив таємницю легендарної Лікарської ковбаси, як правильно обрати

Раніше Знай повідомляв, Костянтин Грубич поділився рецептом рулету з антонівського коропа – пісна страва на різдвяний стіл. Страва від Костянтина Грубича, яка прикрасить ваш різдвяний стіл