Ще 13 жовтня 2018 року в США був зафіксований дуже милий, душевний момент, на якому постала 10-місячна дитина і його прадідусь Медлі.

Вони жили в багатоквартирному будинку і ще тоді Нолан вчився користуватися ходунками, що робив і літній чоловік. Відео було завантажено на Youtube, однак користувач подумав, що неправильно це зробив, тому забув про нього.

дитячі ходунки
дитячі ходунки

"На жаль, Медлі пішов з життя 13 жовтня 2020 року, через два роки після того, як було знято це відео. Я шукав, чи є воно ще на YouTube, і у нього було 1,3 мільйона переглядів. В даний час у нього більше 2,3 мільйона переглядів. Я нещодавно завантажив його в TikTok просто для задоволення, і він злетів!", - каже автор ролика.

На відео зображений дідусь і малюк, які разом пересуваються на ходунках і радіють моменту. Потім одночасно зупиняються, пенсіонер щось говорить дитині, а той уважно його слухає, закинувши голову наверх.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

"Ми закінчуємо там, де починали", "Кругообіг життя", "Це найкращий пост, який я бачив за останні роки", "Кругообіг життя. Як ми починаємо і як закінчуємо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в ПЦУ відповіли батькам, коли новонародженому малюкові давати ім'я: "Пам'ятати"

Як повідомляв "Знай.ua", 15 років боротьби з рідкісною хворобою: трагічна історія про реальну дівчинку "Бенджамін Баттон"

Знай.ua писав, Віктор Ляшко "закрив" роти батькам, які скаржаться на несмачне нове харчування в школах: "Страждають ожирінням"