Чоловік з США, якому за п'ятдесят, розповів про свою таємницею подвійного життя, де він знаходить чоловіків в Інтернеті, а потім переодягається своїм альтер-его Крісті і зустрічається з ними, поки його дружина на роботі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кроссдрессинг - це практика, коли людина одягається в одяг протилежної статі, іноді в результаті фетишу.

Кріс, 50-річний чоловік з США, поділився своїм досвідом у зламі, коли він говорив про це в подкасті Consenting Adults .

На запитання ведучого подкасту, який у нього є секрет, про який не знає навіть його дружина, Кріс зізнався: "Мені подобається одягатися як жінка і зустрічатися з чоловіками. Я не відчуваю себе бісексуалом, але я думаю, що якщо я займаюся сексом з чоловіком, то, думаю, мене можна вважати бісексуалом".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Але Кріс пояснив, що, коли він вирішується на зустріч з чоловіками, він бере на себе альтер-его на ім'я Крісті, відзначаючи: "На мій погляд, я більше схожий на жінку".

Озираючись назад, чоловік із США розповів, як його незвичайні інтереси зародилися в старшій школі, але підкреслив, що, незважаючи на багаторічне переодягання в одяг іншої статі, він ніколи не зізнавався в цьому своїй партнерці.

Мешти
Мешти

"Було кілька разів, коли мене мало не спіймали, у мене знайшли нижню білизну, туфлі на підборах, вона знайшла кілька моїх суконь. Коли вона помітила каблуки, я просто сказав, що це мій фетиш. Не те, щоб я їх носив, а те, що мені дуже подобається образ жінок на високих підборах. Мені здається, що я був би дійсно хорошим злочинцем, тому що я повинен замести сліди", - згадав чоловік.

І коли Кріс розповів, як довго він одружений, ведуча Лена Нгуєн була шокована, запитуючи: "Ви одружені більше 30 років, а ця жінка поняття не має?"

Вдаючись у подробиці, Кріс розповів, як він знаходить інших чоловіків в Інтернеті, перш ніж він зможе зустрітися з ними протягом дня через свій робочий графік.

Він визнав, що іноді думки про його побачення можуть перешкодити його шлюбу.

"Наші сексуальні стосунки не відбувалися вже кілька років", - визнав він.

Нагадаємо, що Борис Апрель розповів, як над ним знущалися.