37-річний Беннет Каспар-Вільям десь десять років тому усвідомив, що насправді є чоловіком, хоча і народився в жіночому тілі.

Тоді до нього і прийшла ідея поміняти стать, але справа не була доведена до кінця і в 2019 році він, після вступу в шлюб, зрозумів, що може народити дитину за допомогою фізичних можливостей. Єдине, лише потрібно припинити приймати тестостерон.

Батько-трансгендер, фото: соціальні мережі
Батько-трансгендер, фото: соціальні мережі

У підсумку трансгендер виносив і народив здорову дитину, але дуже образився через те, що медперсонал пологового будинку називав його "матір'ю". На його думку, це дискримінація і він попросив припинити асоціювати вагітність з жінками.

"Як тільки я навчився думати про своє тіло як про інструмент, а не про сукупність гендерних стереотипів, я зрозумів, що можу бути тією людиною, якою хотів, і привести дитину в світ" - зазначив Беннет.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батько-трансгендер, фото: соціальні мережі
Батько-трансгендер, фото: соціальні мережі

Сучасний світ, за його словами, відкриває двері для подібних звершень-бо це нормальне явище, а в вагітності немає нічого такого, що здавалося б виключно жіночим.

"Зупиніть планету, я вийду", "Маразм, тобто твердження його, щоб весь світ не сперечався з ним "у сучасному світі це нормально і немає нічого такого, що здалося б виключно жіночим". Чувак та це і є виключно жіночим", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Зианджа зізналася, що у неї залишилося від Бориса Апреля - ніякої операції по зміні статі не було: "так, у мене член між ніг"

Як повідомляв "Знай.ua", "Може вирвати": жінка годувала чоловіка своїми грудьми

Знай.ua писав, ескортниця, яка раніше була чоловіком, поскаржилася на важке життя в Україні і поїхала до Берліна: "Далі гнити..."