Ульріка Йонссон розповіла, що "освіжає" побачення з молодшими чоловіками. Вона зустрічалася з чоловіками на 28 років молодша за неї, тому що вони не підозрюють, хто вона така.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

54-річна Ульріка Йонссон поділилася, що нещодавно вона зустрічалася з чоловіками у віці 26 років.

Ведучий обговорював її подвиги на побаченнях в програмі Loose Women в середу перед її появою на Celebs Go Dating.

Телезірка пояснила, що троє її колишніх чоловіків були її віку, але її недавні побачення були молодшими за неї на 28 років.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона сказала: "Останні, у мене були тільки побачення, у мене ні з ким не було відносин, але побачення були з мододими чоловіками, так. Вони не знали, що я Ульріка Йонссон, і це було чудово".

Ульріка Йонссон
Ульріка Йонссон

Вона додала: "Це мрія, щоб хтось просто прийняв тебе таким, який ти є. Думаю, наймолодшому було 26. Так що так, 26, 30".

Обговорюючи свою ідеальну пару на Celebs Go Dating, Ульріка сказала, що "різноманітність - це приправа до життя", і сказала, що вона не буде змінюватися зараз, коли їй за п'ятдесят.

"Якщо я занадто жива, занадто божевільна для когось, то ти не мій хлопець. Потрібно вміти поводитися з тим, хто рухливий і не готовий спокійно піти в старість. "Але ж потрібно ж і поговорити, вірно? Так буває не завжди. У мене ніколи не було типажу, тому різноманітність була приправою життя. Я думаю, ви могли б поставити галочку і сказати, що це те, що я шукаю, або це те, що я хотіла б", - розповіла зірка.

Ульріка Йонссон
Ульріка Йонссон

Ульріка залишилася одна після розлучення в 2019 році з третім чоловіком Брайаном Моне, від якого у неї є 13-річний син Малькольм.

Її перший шлюб з оператором Джоном Тернбуллом був у 1990 році, і у них є син Кемерон, 27 років.

У 2003 році вона вийшла заміж за Ленса Джеррарда-Райта, тодішнього учасника її телешоу «Містер Право». У пари є дочка Марта, 17 років.

Нагадаємо, що дівчина покрила все своє тіло татуюваннями з поділилася, як заробити цілий статок.