2022 буде справжнім проривом у світі ігор, адже на геймерів чекає чимало цікавих новинок. Індустрія зрештою відновиться від пандемії і почне випускати хіти.


2022-го очікується стільки ігор, що навіть у затятих геймерів забракне на них вільного часу. Рік відзначиться і новими франшизами, і шедеврами від іменитих розробників, і гучними ексклюзивами від Sony і Microsoft.


Hogwarts Legacy


Цей проект перенесе гравців у 1800-ті роки і дозволить стати особливим студентом Гоґвортсу, задовго до того як у школі магії навчатимуться Гаррі, Рон та Герміона. Головний герой має могутню силу, але як її застосовувати, вирішують тільки гравці.

Avalanche додала в гру дуелі із застосуванням чарівних паличок, відвідування занять, пошук секретів та прокачування магічних навичок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Horizon Forbidden West

Guerrilla Games поліпшила та поглибила всі системи із Zero Dawn, перенесла дії гри на західне узбережжя США та додала кілька новацій. До останніх відносяться підводне плавання та застосування гака-кішки з глайдером.

А щодо сюжету, то про нього поки що мало відомо. Елой вирушила на Захід у пошуках ліків від загадкової хвороби. Під час подорожі дівчина обов’язково познайомиться з багатьма персонажами.

STALKER 2: Heart of Chernobyl


Способів для боротьби з небезпеками побільшало, проте їхня кількість теж зросла. Бандитські угруповання, мутанти та аномалії чекають на необережних гравців за кожним куточком. Ще користувачів чекають механіки виживання, включаючи голод та необхідність спати, поліпшена система симуляції життя та розгалужений сюжет.

Elden Ring


Розробники два роки нічого не розповідали про проект, а тим часом аудиторія терпляче чекала і уявляла ідеальну гру для любителів хардкору. Elden Ring потішить користувачів чарівним та незвичайним відкритим світом та прокачаними механіками з Dark Souls та Bloodborne. Бойова система у проекті стала більш різноманітною та відточеною.

Starfield

У майбутній грі користувачі стануть членами організації "Сузір'я", мета якої буде розкрити всі секрети всесвіту. Для цього необхідно подорожувати різними планетами, спілкуватися та виконувати доручення.

God of War: Ragnarök

Кратосу та Атрею доведеться пережити нове важке випробування. Цього разу батько і син повинні запобігти Рагнареку — загибелі богів і всіх світів у скандинавській міфології. Розмах сюжету відчутно зріс порівняно з попередньою частиною, а отже — гравців чекає більше епічних сцен.

Suicide Squad: Kill The Justice League

Який суперник може скласти конкуренцію Загону самогубців у всесвіті коміксів DC? Хіба що Ліга справедливості. Події гри відбуватимуться в одному всесвіті з трилогією про Темного лицаря.

Dead Space


Інженер Айзек Кларк повинен вижити на космічному кораблі, який атакують позаземні монстри некроморфи. Рімейк гри Dead Space 2008 року готують на ігровому рушії Frostbite, який використовують у Battlefield і Star Wars Battlefront.

Stray


Кіт, який гуляє сам – у Stray ми будемо керувати домашнім улюбленцем, який має повернутися додому, пройшовши через нічне кіберпанкове місто.

Нагадаємо, Balenciaga випустила відеогру для випуску нової колекції одягу. Balenciaga здивувала світ черговим незвичайним рішенням

Також Знай писав, Animal Crossing 15 жовтня отримає масштабне оновлення на Nintendo: кафе і нові свята

Раніше Знай повідомляв, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки