В Інтернеті спливло відео, на якому журналісти австралійського ТБ називають сербського тенісиста Новака Джоковича негідником.

Співробітники новинної передачі місцевого австралійського телебачення 7News Melbourne Ребекка Мадерн і Майк Амор необачно почали обговорювати новини, не помітивши що вони все ще знаходяться в ефірі.

Новак Джокович, фото: Getty Images
Новак Джокович, фото: Getty Images

"Як не подивися, Новак Джокович той ще брехливий тип. Але ось правда. Шкода що навколо нього було так багато людей", - повідомила Ребекка. На що її колега погодився:"так, точно він негідник".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Тобто ти знаєш, що у тебе позитивний тест на коронавірус, хоч я і не вірю що у нього позитивний тест", - повідомила жінка.

Новак Джокович, фото: twitter.com/atptour
Новак Джокович, фото: twitter.com/atptour

Як відомо, сербський тенісист збирається взяти участь у чемпіонаті Australia Open, проте став фігурантом низки скандалів. Спочатку його хотіли депортувати через відсутність щеплення, а потім запідозрили в підробці ПЛР-тесту. За це як в Сербії, так і в Австралії передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше повідомляли, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо".

Як повідомляв Знай.uа, "Тепер постійно з відкритим ротом буде": Валерій Леонтьєв зустрів Новий рік з Бараком Обамою?.

Знай.uа писав, Девід Бекхем викликав огиду у фанатів: "ненавиджу".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що у Ліонеля Мессі виявили ковід. Передбачається, що він один з чотирьох футболістів Паризького клубу, у якого знайшли дане захворювання