У Миколаєві в одному з популярних супермаркетів українцю на касі самообслуговування пробило товар, який він не купував.

Про це повідомили в Телеграм-каналі "Чорний список".
Так, стало відомо, що в Миколаєві в супермаркеті Велмарт чоловік вирішив розплатитися за покупки на касі самообслуговування. Він пробив всі свої покупки і навіть не помітив, як у чеку вибило смородину за 16 тисяч гривень, яку він взагалі не купував.

Чек, фото ТК "чорний список"
Чек, фото ТК "чорний список"

"Будьте уважні на касі самообслуговування. Замість калачів вибило неіснуючий товар на космічну суму", — зазначив чоловік.

Чоловік поспішав, тому розплатився дуже швидко, і на чек подивився вже на виході. Підсумкова сума його трохи шокувала, адже каса самообслуговування вибила товар, який він навіть не брав.

Чек, фото ТК "чорний список"
Чек, фото ТК "чорний список"

На даний момент в мережі супермаркетів Велмарт ніяк не відреагували на цей інцидент, тому як в чеку опинилася смородина за 16 тисяч гривень - невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще