Алексіс Авіла нібито загорнула свою дитину в поліетиленовий пакет і викинула його в смітник, перш ніж сказати поліцейським, що дізналася про свою вагітність тільки за тиждень до цього.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Як стверджується, на камеру потрапила мати-підліток, яка кинула свого новонародженого сина в сміттєвий бак і зникла з місця події на машині.

Алексіс Авіла, 18 років, була заарештована і звинувачена в замаху на вбивство і жорстокому поводженні з дітьми після того, як рятувальники виявили, що її син чіплявся за життя майже шість годин в п'ятницю ввечері.

Камера відеоспостереження, опублікована поліцією, показує, як білий автомобіль під'їжджає до автостоянки за магазином в Хоббсі, штат Нью-Мексико, перш ніж Авіла виходить з машини.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Здається, вона прямує до двох масивних зелених сміттєвих баків і кидає чорну сумку з заднього сидіння у відро для сміття, перш ніж швидко виїхати.

Смітник
Смітник

Приблизно через шість годин група людей прибула на пошуки втрачених скарбів,коли вони почули слабкий крик всередині.

Виконуючий обов'язки начальника поліції Хоббса Август Фонс сказав, що хлопчик був знайдений загорнутим в "брудний, мокрий рушник", покритий засохлою кров'ю, і з пуповиною.

"КОЛЕКТИВНЕ швидке реагування групи на цю надзвичайну ситуацію, включаючи повідомлення служби екстреної допомоги, зіграло вирішальну роль у порятунку життя цієї дитини", - сказав він Fox News.

Згідно з повідомленнями, вона сказала, що не знала, що вагітна, до минулого тижня, коли шукала ліки від болю в животі.

Вона сказала, що батько дитини неповнолітній, і вона розірвала з ним стосунки ще в серпні.

Офіцери також сказали, що вона сказала їм, що народила у ванній своїх батьків, і запанікувала.

Алексіс
Алексіс

Авіла нібито засунула дитину в два пластикових пакети, один з іншим сміттям, і викинув його в сміттєвий бак.

Після порятунку дитина була доставлена в найближчу лікарню, а потім на вертольоті доставлений в іншу лікарню в Лаббоку, штат Техас, де його стан залишається стабільним.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", жінок почали саджати у в'язниці за позашлюбних дітей