У соціальній мережі розмістили досить незвичайну інформацію. Стало відомо про те, що один князь з Італії почав судитися зі своєю коханою за те, що вона нібито просила у нього подарунки.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Італійський князь подав до суду на свою білоруську кохану за те, що вона "вимагала подарунки" деталі цього світського роману — на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписали пост в соціальній мережі.

Така інформація привернула дуже багато уваги в соціальній мережі. Люди дуже сильно здивувалися такому повороту подій, так як князь з Італії подав до суду на свою дівчину за те, що вона нібито вимагала подарунки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обурена аудиторія не пройшла повз і написала чимало думок з цього приводу.

"За дулом пістолета вимагала?! Що за нісенітниця, суд не повинен такі позови приймати!!!", "Зараз вся Дубайська біржа праці в напрягу)) "я просто натякнула"", "в інші часи Тадж махали будували,а нині струму соплі розпускають .Князі б@ять", " блін, та що ж з мужиками таке?!", "А як він це зрозумів, що саме вимагала, а головне навіщо він їй потурав)))", "вимагала, а то чим вона за подарунки відпрацьовувала до уваги не береться", "спочатку подає до суду за вимагання, а потім кричить що любить і претензій не має....дивно якось", "як можна вимочити подарунки, маячня, чол сам завжди гроші віддає і дарує і ніхто його під не змушує це робити", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Анджеліна Джолі здивувала весь світ своїм новим романом.