На півдні Китаю з ферми, яка спеціалізується на розведенні страусів, втекли понад 80 вихованців. Натовп збожеволілих птахів помітили на вулицях міста Чунцзо. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, зокрема, телеканал CGTN.

Пернаті велетні поводилися неспокійно, бігали по тротуарах і дорогах, не помічаючи нічого на своєму шляху.

Повідомляється, що масовий втечу страусів став можливий через помилку одного зі співробітників ферми, який просто забув замкнути ворота вольєра.

Більшу частину птахів, що втекли, вже повернули на ферму завдяки оперативному втручанню місцевої поліції. В результаті спецоперації з упіймання втікачів ні самі страуси, ні люди не постраждали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Пристебніть ремені! Більше 80 страусів втекли з ферми і влаштували забіг вулицями міста. Гонка століття пройшла в Китаї, і все через незакритого загону на страусиній фермі. Більшу частину гонщиків вдалося повернути на лінію старту ферму, проте деякі досі намотують кола по місту», - розповіли в телеграм-каналі «стрічка дна».

"Сиквел "Втечі з курника" чудовий", - додали автори повідомлення.

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції "Академік Вернадський"

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози-зжерли чийсь віник"

Також " Знай.ua " писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома"