Європейська політика втратила свого яскравого представника. Справа в тому, що на 66-му році життя зупинилося серце президента Європарламенту Давида Сассолі, якого тільки днями госпіталізували з пневмонією. Медики називають причиною смерті Давида Сассолі серйозне ускладнення в роботі його імунної системи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-секретар політика Роберто Куїльо в мережі Twitter.

Публікація Роберто Куільо, скріншот: Twitter
Публікація Роберто Куільо, скріншот: Twitter

Як йдеться в повідомленні, Сассолі помер о 1:15 ранку 11 січня в Авіано, Італія, куди його госпіталізували. Про дату і місце похорону буде повідомлено пізніше.

Куїльо розповів, що президент Європарламенту перебував у лікарні з 26 грудня через серйозне ускладнення, пов'язане з дисфункцією імунної системи. У зв'язку з цим вся офіційна діяльність політика була скасована.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Давид Сассолі, скріншот: YouTube
Давид Сассолі, скріншот: YouTube

Давиду Сассолі було 65 років. Його обрали на посаду президента Європарламенту в 2019 році. Тоді він отримав 345 з 667 голосів. Термін його мандата закінчувався в січні цього року.

У минулому Сассолі працював тележурналістом, а з 2009 року був депутатом Європарламенту.

Раніше повідомляли, помер режисер фільму "Маска" Пітер Богданович, дочка не знаходить собі місця: "Наш обожнюваний".

Як повідомляв Знай.uа, пішов з життя сценарист легендарного фільму "Пірати Карибського моря" Джей Уолперт: не дожив три тижні до свого 80-річчя.

Знай.uа писав, помер брат Дієго Марадони Уго Ернан: зупинилося серце "запустити" не вдалося.