Напевно всім відомий справжній "король рок-н-ролу" Елвіс Преслі. Так ось, є відомості про те, що зараз продається його унікальний автомобіль - Cadillac Fleetwood Brougham 1975 року, який виставили на аукціон.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком», повідомляв Hyser.

Потрібно відразу повідомити, що Cadillac «короля рок-н-ролу» має унікальний дизайн. На даний момент цей автомобіль бежевого кольору виставили на аукціон Car and Classic. Найцікавіше в тому, що цей Cadillac Fleetwood Brougham 1975 року реально належав Елвісу Преслі, так говориться на аукціоні.

Cadillac Fleetwood Brougham
Cadillac Fleetwood Brougham

Cadillac Fleetwood Brougham 1975 володіє унікальною зовнішністю, так як його робили за соціальним замовленням самого короля рок-н-ролу. Цей автомобіль дуже довгий-5,9 метрів, а в його салон закохатися абсолютно кожен - Клімат-контроль і люк, радіо, ручки і кнопки, ну і, звичайно ж, багато велюру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під капотом у Cadillac Fleetwood Brougham-двигун V8.

Крім цього, потрібно повідомити про те, що на аукціоні заявили, що цей автомобіль - єдина зареєстрована машина самого Елвіса Преслі.

Cadillac Fleetwood Brougham
Cadillac Fleetwood Brougham

Є відомості про те, що зірка рок-н-ролу купив цей Cadillac Fleetwood Brougham в 1974 року за 12.5 тисяч доларів. Зараз ці 12.5 тисяч доларів оцінюються як 70 тисяч доларів.

Також є інформація, що Елвіс Преслі подарував цей диво-автомобіль своєму лікарю в 1976 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, Знай.ua писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому