Стало відомо про те, що фонтан води змив туристів з підйомника. Все це сталося на гірськолижному курорті в Сполучених Штатах Америки.

Ролик з місця події був опублікований на YouTube-каналі одного з лижників, що знаходився там в той момент.

Там видно, що фонтан вод забив прямо під підйомником, на якому туристи підіймалися на гору. Сталося це в штаті Північна Кароліна на гірськолижному курорті Beech Mountain.

Найбільше не пощастило одному з туристів, так як його крісло зупинилося в тому місці, де найсильніше бив фонтан.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На опублікованих кадрах видно, що лижник у кріслі 20 секунд перебував під жорстким напором води через те, що підйомник зупинився.

"Крісла зупинялися і починали рухатися знову кілька разів. Водою окотило принаймні трьох лижників. Один з гостей провів над потоком води дві хвилини", - йдеться в повідомленні.

Приблизно десять лижників вирішили зістрибнути з підйомника, так як були неготові до холодного душу. Природно, це призвело до численних травм. Адміністратори вирішили пізніше нагадати, що це заборонено правилами.

На даний момент фахівці намагаються розібратися в причинах аварії. Власники курорту при цьому відзначили, що система безпеки не показала, що є якась несправність, тому в роботі підйомника вони були впевнені.

Нагадаємо, що українці порахували, скільки коштує відпочинок в Буковелі-чебуреки по 120, глінтвейн 90 гривень і в 35 тисяч не вкластися: довелося їсти вермішель

Раніше повідомлялося, що в Одесі ліфт з людьми зірвався в шахту: 8 людей могли втратити життя з самого ранку

Також, в Києві дерево розчавило автомобіль, удар почули всі: водій у відчаї