На Житомирщині у неділю, 9 січня, під час полювання внаслідок атаки дикого кабана загинув мисливець. Потерпілому було завдано важких тілесних ушкоджень, несумісних із життям. Врятувати чоловіка не вдалося.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області. Як зазначається, прикрий інцидент трапився у лісі поблизу села Троянів Житомирського району.

Загиблий виявився начальником 1-го відділу з проведення спеціальних операцій управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) ГУНП у Житомирській області - старший лейтенант поліції Євген Андрійковець.

«Євгеній Андрійковець проходив службу у спецпідрозділі і був командиром одного із відділень. Він був відповідальний, успішний та наполегливий у досягненні цілей, справжнім прикладом для колег, які його поважали та цінували. Він завжди був там, де найскладніші завдання і найризикованіші ситуації», - пишуть його колеги.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Загиблому чоловікові було лише 32 роки, він помер під час надання екстреної медичної допомоги.

Правоохоронці висловили співчуття родині покійного колеги.

Нагадаємо, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі після "вриву" на українські навчання: удару у відповідь довго не чекали

Знай.ua писав, путінські окупанти запустили снаряди в бік Нью-Йорка з Донбасу: воїни ЗСУ відстрілюються як можуть