Представники "Нової Пошти" потужно запакував посилку. Відповідне відео з'явилося на тікток-порталі.

На популярні українські поштові оператори періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами. У соціальній мережі Тікток українці часто публікують скарги на неправильну доставку або пошкоджені посилки. З цим пов'язано безліч скандалів.

Нова Пошта, фото Знай.uа
Нова Пошта, фото Знай.uа

Проте іноді українці задоволені якістю своєї посилки. Зокрема, на Тікток сторінці svi.vis з'явився відеозапис величезної посилки, яка була запакована з всемх сторін.

@svi.vis

@novaposhta.official #новаяпочта #почта #рек #посылка

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще
♬ Starstrukk - 3OH!3,Katy Perry

"Коли посилка за сто тридцять тисяч. А ви говорите на Новій пошті звертаються з вантажем", - підписав автор відеозапису.

На ситуацію відгукнулися і представники Нової Пошти.

"Нова Пошта", фото: Знай.ua
"Нова Пошта", фото: Знай.ua

"як кажуть в народі:» Береженого всяк береже, небережного лихо стереже"☝ 🏼", - повідомили представники компанії.

Нагадавши, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, суворо каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягають обов'язковій вакцинації від коронавірусу.

Також портал писав, українцям пророкують "червону" зону на Новий рік і Різдво: що буде заборонено під ялинкою.