Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на подвійне списання коштів з картки при покупці у супермаркеті. При цьому жінці не надсилали жодних повідомлень.

Про це українка поскаржилася на сайті Мінфіну.

Так, стало відомо, що у місті Маріуполь в українки під час покупки в супермаркеті АТБ двічі списалися кошти з картки. Жінка хотіла розплатитися, однак сталася помилка і касир сказала їй повторити сплату, бо платіж не пройшов. Вона повторно приклала платіжну картку до термінала й гроші списали. Їй видали чек і вона з товаром пішла додому.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua


"Через добу ввечері 7 січня 2022 надійшло смс від ПриватБанку "списання коштів" ні хто, ні де, ні чому вказано не було. У додатку в інтернет-банкінгу, до речі, ця операція не відбилась, а баланс на рахунку зменшився без роз’яснення та розшифрування списання коштів. Я допустила, що це протиправні дії вчиняють шахраї. Заблокувала картку. Дивлячись на суму списання впізнала, що це рівно сума вчорашньої покупки", - розповіла вона.

Після цього жінка зв'язалась з оператором ПриватБанку, де їй розповіли, що це списання за покупку добової давності, однак її було вже сплачено. Жінка розповіла, що баланс на картці вже зменшився 6 січня на розмір вартості товару, однак на наступний день сталося те саме.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

"7 січня цю ж суму без мого погодження, без смс з кодом тощо списали знову, коли я знаходилась вдома і нічого не купувала взагалі. Гроші, нібито, обіцяють усно повернути протягом 120 діб після розгляду мого звернення "всіма сторонами спору", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скарга на ПриватБанк
Скарга на ПриватБанк

Нагадаємо, банкомат "Ощадбанку" видав бідній старенькій сувенірні 500 гривень - нічого довести не вдалося: "Чверть пенсії полетіли в трубу"