Помилково засуджений чоловік був звільнений після того, як був звинувачений у вбивстві і відсидів 37 років після того, як поліцейський, як повідомляється, підкупив свідка сексом і наркотиками для пред'явлення помилкових заяв.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, помилково засуджений за вбивство, був звільнений з в'язниці через 37 років, коли було виявлено, що детективи нібито пропонували свідку секс і наркотики, щоб підробити свої свідчення.

61-річний Уїллі Стоукс залишив в'язницю штату біля Філадельфії у вівторок після того, як минулого місяця федеральний суд був поінформований про те, що Франклін Лі, ключовий свідок у справі, збрехав у суді.

Він нібито отримав секс від дівчини і наркотики в штаб-квартирі поліції в 1983 році в обмін на неправдиві свідчення, які забезпечили б засудження проти Стоукса, який був звинувачений у вбивстві когось під час гри в кості.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Невинний ув'язнений
Невинний ув'язнений

Лі був визнаний винним у лжесвідченні незабаром після того, як Стокса відправили до в'язниці в 1984 році, але помилково засуджений не був проінформований до 2015 року.

Адвокат Стоукса Майкл Даймонсттайн сказав: "Сьогодні приголомшливий день. Ми всі дуже вдячні, однак це також сумний день, тому що він нагадує нам про те, наскільки беззаконними, несправедливими і несправедливими були правоохоронні органи Філадельфії так довго".

Повідомлялося, що Стоукс дізнався про своє звільнення тільки у вівторок, приблизно за півгодини до від'їзду, І сказав, що найбільше з нетерпінням чекав обіймів від своєї матері і тушкованої солонини після звільнення.

Кажуть, що його мати занадто нервувала, щоб привітатися з ним після того, як кілька разів переживала розчарування. Обидва детективи, які уклали з Франкліном Лі передбачувану угоду в 1983 році, з тих пір померли.

Невинний ув'язнений
Невинний ув'язнений

Лі, який на момент укладення угоди перебував під вартою за окремими звинуваченнями в згвалтуванні і вбивстві, в листопаді заявив федеральному суду, що він був «слабким», коли прийняв це.

Тепер він працює на конвеєрі, відбувши покарання за згвалтування, вбивство та неправдиве свідчення два роки тому, і вибачився "за проблему, яку я викликав" в суді в листопаді, в результаті чого Стоукс заплакав.

Окружний прокурор Філадельфії Ларрі Краснер прийме рішення про те, чи слід повторювати судовий розгляд у справі Стокса на слуханні 26 січня.

Нагадаємо, що у мережі розповіли трагічну новину, яка сталася у в'язниці в новорічну ніч.