Пес Елли відмовлялася відпускати її улюблену чашку, навіть коли вона спала. Молодий французький бульдог тягає з собою чашку з дитинства і до сих пір з неї не виріс.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Собака захопила серця онлайн, коли вона показала чарівна звичку носити чашку.

Господиня Елла Хілтон сказала, що її французький бульдог невіддільний від пластикового стаканчика з тих пір, як вона була цуценям, і вона помітила, що її вихованцеві подобається тягати його по будинку.

"Ми не заслуговуємо собак", - написала вона в відео-колажі, демонструючи невеликі кліпи, на яких зображена її собака з її "іграшкою".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бульдог з чашкою
Бульдог з чашкою

Помічений француз, якому зараз два роки, притискається до Елли на ліжку, тримаючи чашку в роті.

В інших випадках Елла виявляє, що собака відмовляється відпускати чашку, навіть коли вона засинає.

Чашка настільки улюблена, що на її краях видно сліди зубів, і Елла назвала її "чашкою емоційної підтримки" для домашніх тварин.

"Вона їла цю чашку з дитинства, вона скрізь носить її з собою і спить з нею щоночі", - написала вона.

Любителі собак поспішили прокоментувати її звичку і назвали її «самими милим створенням на світі».

Бульдог з чашкою
Бульдог з чашкою

"Я чув про захисну ковдру... але я вперше чую про захисну чашку", - сказав один, а другий написав: "Я ніколи раніше не бачив, щоб собака так прив'язувалася до чашки".

"Ваша собака така красива і така мила", - додав Третій. "Раніше мій скрізь носив його миску з їжею, але він виріс з неї. Зараз йому два роки".

Нагадаємо, що у мережі розповіли трагічну історію про милого бульдога.