У мережі показали незвичайне явище, яке з'явилося в ліжечку у дитини поки вона спала. Все це зняла камера, яка висіла поруч, всі були здивовані, коли зрозуміли, що це.

Мама і TikToker Соня Оверман набрала понад 7 мільйонів переглядів і 5500 коментарів, після того як завантажила нічне відео в свій аккаунт.

Запис з камер відеоспостереження стала вірусною, і деякі люди мають тверду думку про те, що там було знято насправді. Це викликає палкі суперечки в соціальній мережі TikTok.

На ролику можна помітити радіоняню, яка висить над маленькою дівчинкою на ім'я Грейс, яка ніжно спить у своєму ліжечку.

@sonja_overman

Oh no. #midnightparty #catsoftiktok #babiesoftiktok #momsoftiktok #fyp #ohno #viral

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
♬ Oh No - Kreepa

Через кілька хвилин на ролику з'являється маленька фігурка, і поступово пробирається між планками. Відразу не розгледіти, що ж це.

Однак, потім, стає ясно - це кішка, яка живе з ними вже тривалий час. Спочатку вона тихо ходить по ліжечку, але, потім дитина прокидається, і помічає її.

Далі на ролику дівчинка бере кішку на руки, і починає її ніби класти спати, щоб вона лягла поруч. Якщо дивитися все в чорно-білій обробці, то стає злегка моторошно, проте потім, коли розумієш в чому справа - все добре.

Дитина спить, фото: скріншот
Дитина спить, фото: скріншот

Справа ще в тому, що радіоняня повідомляє про те, якщо відбуваються якісь рухи поруч з ліжечком, і батьки були вкрай здивовані, адже мабуть дівчинка повинна була в цей час ще спати.

У коментарях користувачі визнали даний ролик дуже милим, однак, знайшлися і ті, хто почав писати, що це може бути дуже небезпечно для дитини, якщо в будинку є кішка, яка так легко може залізти до нього в ліжечко.

Нагадаємо, що над Києвом нависла незвичайна "хмара-ковадло": унікальне видовище зняли на камеру

Раніше повідомлялося, що звідни людей загинули та зникли безвісти: рятувальники показали наслідки повеней у Європі та небезпеку для України

Також, величезна гілка впала на людей на терасі кафе: відвідувачі отримали травми і переломи ребер