Діти з різних причин відмовляються від свого дому і батьків. Хтось свариться з рідними, хтось не може бути собою в рідному гнізді... Але історія, про яку ви дізнаєтеся далі точно вас здивує.

Студент заявив, що "ніколи не піде додому" після того, як його мама залишила справді жорстоке повідомлення в сімейній групі WhatsApp.

Про це повідомляє DailyStar.

На відео Том Вільямс демонструє своє розчарування з підписом: "З Новим роком, я ніколи не піду додому".

Потім він ділиться незручним повідомленням, яке його мама нібито написала в групі під назвою " Фам "(сім'я, прим.Ред.) - і не дивно, що він не хоче повертатися найближчим часом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Там написано: "Чи можу я позбутися тої штучної піхви, яка у тебе в ящику під ліжком, Том? Я шукала простирадло на випадок, якщо ти подумав, що я допитлива".

Відео подивилися трохи менше 1 мільйона разів на TikTok, і люди були здивовані, що його мама розповіла всім в чаті про секс-іграшку.

Одна користувачка зізналась: "Ні, я засмучена, що вона викрила вас у сімейному чаті, Ви знаєте, коли вона побачила це, вона була розчарована".

"Це право було порушенням",- сказав другий користувач.

Хтось інший прокоментував: "Просто скажи, що тобі краще запитати тата, я знайшов це в його шафі".

@tomwilliams773

Happy new year, i am never going home #fyp #uni

♬ original sound - Everything is For Sale

Нагадаємо, що дівчина скинула 55 кілограмів, щоб закрити роти всім, хто над нею сміявся ще зі школи.