Стало відомо про те, що у покійного принца Філіпа знайшовся незаконнонароджений син. Сімейна таємниця Віндзорів розкрита в мемуарах.

Для королеви Великобританії Єлизавета II рік почався з нових потрясінь. Все тому що найпопулярніша сім'я світу знову опинилася в центрі скандалу.

Принц Філіп, скріншот з відео
Принц Філіп, скріншот з відео

Цього разу це пов'язано з її покійним чоловіком принцом Філіпом. Все тому що у чоловіка з'явився незаконнонароджений син, якого звуть Гюнтер Фоке.

Днями він випустив свою книгу, де вирішив розповісти історію минулого життя герцога, що помер навесні минулого року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: Youtube
Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: Youtube

Гюнтер Фоке розповідає, що Філіп і його мати Марі-Кароліна познайомилися в далекому 1945 році, коли молодий лейтенант прибув до Німеччини на бойовому кораблі. Дуже швидко чоловік закохався в молоду барменшу і спокусив її. Примітно, що вона була заміжня на той момент, проте її чоловік значився зниклим безвісти на війні.

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: Youtube
Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: Youtube

Автор далі повідомляє, що після закінчення війни Марі-Кароліна зрозуміла, що вона вагітна, однак, Філіп до того моменту вже повернувся до Британії.

При цьому, досить цікавий факт, що майбутній чоловік королеви коли дізнався, що стане батьком, повернувся до Німеччини і попросила її віддати дитину йому після народження, однак, вона вирішила відмовитися від цієї пропозиції. Після закінчення війни додому повернувся і її законний чоловік, який весь цей час перебував у полоні.

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube
Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube

Таємницю того, хто батько Гюнтера, розкрила йому його бабуся на похоронах матері, і з тих пір він живе тим, щоб відновити правду, і довести, що Філіп насправді був його батьком. Щоб про це почув весь світ, він вирішив випустити книгу.

До слова, в той час, коли стався короткий роман, у принца Філіпа вже у всю розвивалися відносини з майбутньою королевою.

Нагадаємо, що Єлизавета II отримала безцінний подарунок у день 100-річчя покійного чоловіка Філіпа

Раніше повідомлялося, що Єлизавета II з'явилася в компанії коханого чоловіка, 99-річного Філіпа і поруч не видно

Також, умер чоловік Єлизавети II принц Філіп: найскандальніші висловлювання герцога Единбурзького