Софі Ілс набрид її старий образ, тому вона змінила його, відрізавши багато волосся, тепер вона стверджує, що інші думають, що вона схожа на покійну королеву, принцесу Діану.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка думає, що вона схожа на двійника принцеси Діани, стверджує, що люди зупиняють її на вулиці, щоб запитати, чи не дочка вона покійної королівської особи.

24-річна Софі ІЛС, перукар, сказала, що змінила свій зовнішній вигляд у квітні 2021 року, тому що їй «набрид» її зовнішній вигляд.

Софі Ілс
Софі Ілс

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зрізавши більшу частину волосся, вона стверджує, що тепер перетворилася на точну копію принцеси Діани.

Хоча сама вона зізнається, що не бачить подібності, вона стверджує, що багато людей зупиняють її для «обіймів».

Принцеса Діана
Принцеса Діана

Уродженець Борнмута сказав: "Я хотіла повністю змінити свій стиль. У мене завжди було довге волосся, і я просто думала: "А чому б і ні?". Я обрізала більшу частину волосся, тому що мені потрібні шари. Одне спричинило за собою інше. Люди кажуть: "Ви схожі на принцесу Діану - ви її дочка?". Я завжди кажу "Ні" - я знаю, хто моя мама! - але це приємний комплімент. Не думаю, що схожа на неї. Я просто хотіла новий вигляд. Як ніби я не можу рушити, щоб не привернути уваги. Я прокинулася, і все моє життя повністю змінилося".

Софі Ілс
Софі Ілс

Софі сказала, що її перший досвід впізнавання стався в супермаркеті, коли вона виконувала доручення.

Нагадаємо, що у мережі показали останні кадри з життя принцеси Діани.