Ось воно, одне з передостанніх важливих свят січня, Різдво Христове, яке українці відзначають у п'ятницю.
Всі вже відсвяткували Новий рік ще тиждень тому, після цього сиділи кілька днів вдома, на честь державних вихідних, і знову можна опинитися в затишній обстановці з рідними і близькими. Хоча погоду все ж потрібно дізнатися, чим ми зараз і займемося.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася про те, яким буде 7 січня,.

"У ніч на Різдво в Києві політає сніжок, похолодає до 2-4 градусів морозу, вдень 7-го січня в столиці буде без опадів і близько нуля. З'явиться ожеледиця! Колядуйте статечно, не бігайте від будинку до будинку, або між будинками від квартири до квартири. Ще раз - якраз на Різдво зима в Україні оговтається і повернеться до своїх морозних обов'язків", - пише вона.

Але на карті Укргідрометцентру немає ніякої катастрофи, все стабільно і не дуже холодно. У п'ятницю, 7 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃...+6℃ вдень і -7℃ ...+ 6℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -1℃...+1℃ вдень, вночі -1℃ ...-3℃.

Прогноз погоди на 7 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 7 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, прогноз погоди на Різдво: морозні скачки і унікальний 100-річний рекорд

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, Відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"