Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 7 січня.

Закінчується перший робочий тиждень 2022 року, в п'ятницю всі святкують велике свято Різдво Христове, у зв'язку з яким українцям подарували державний вихідний. НБУ намагається зберегти цінність української гривні по відношенню до решти валют, але поки експерти не бачать ніякої перспективи в тому, щоб повторити минулорічний літньо-осінній рекорд по стійкості.
Пропонуємо ознайомитися з тими цифрами, які Національний банк приготував на п'ятницю. І почнемо з американського долара, який ще в середу, 5 січня, був на рівні - 27,2976, і виявився на 16 копійок дорожче в п'ятницю - 27,4551. У середу був опублікований протокол засідання ФРС США, в якому йдеться про обговорення більш раннього підвищення ставок і скорочення балансу ФРС (зупинити друкарський верстат і відмотати його назад), що дозволило зміцнити долар.
Головна європейська валюта опинилася на високому рівні. У середу євро був вартістю - 30,7739, а в п'ятницю став дорожче на цілих 27 копійок - 31,0421. Польський злотий І Російський рубль 7 січня йдуть — 6,7983 грн і 3,6238 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 7 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на середу):

100 доларів США - 2745,51 гривень (+15,75 грн).

100 євро - 3104,21 гривень (+26,82 грн).

Курс валют на 7 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 7 січня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, нові тарифи на газ, підвищення пенсій, правила для ФОПів і щеплення: що змінилося для українців з 1 січня 2022 року

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, українцям доведеться заплатити за ID-карти і закордонні паспорти: озвучені нові ціни

Також Знай.ua писав, відкриєш гаманець - а там порожньо: коли українцям чекати падіння цін, прогнози експертів