Бонні і Клайд, вони ж Бонні Паркер і Клайд Берроу, стали справжніми культовими особистостями завдяки своїй любові. Американські грабіжники, які промишляли розбоєм за часів Великої депресії, приваблюють публіку завдяки романтичній історії їхнього життя.

Фінал їх кримінальної казки був трагічним: парочка потрапила в засідку і отримала більше сотні куль на двох. На що був схожий при цьому їх автомобіль, нагадали в співтоваристві dtp.kiev.ua.

"Автомобіль Боні і Клайда після розстрілу. 23 травня 1934 Берроу і Паркер потрапили в організовану для них в штаті Луїзіана засідку: їх Ford V8 був розстріляний загоном з шести осіб. У бік машини було випущено кілька сотень куль, з яких 167 потрапили в машину і 110 - безпосередньо в злочинців: 60 - в Бонні Паркер, 50 - в Клайд Берроу. Так закінчилася історія найзнаменитішого американського кримінального дуету 1930-х», - нагадав автор повідомлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На раритетних фото видно, що автомобіль буквально зрешетили кулями, і вижити в цій «м'ясорубці» було неможливо.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що закарпатців просять про допомогу, небезпечний злодій розгулює на волі: "залишає голі стіни".

Також портал Знай.ua писав, під Києвом подружжя займалося цим у під'їздах і попалося на гарячому- "Бонні і Клайд на мінімалках"

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі розшукують 13 - річного підлітка-тиждень бродить містом сам.