7 січня 2022 року, велике свято - Різдво Христове, яке відзначається щорічно і має величезну цінність серед українців.

У цей день віруючі роблять багато різних діянь і намагаються не піддатися серйозним заборонам. Важливо сходити до церкви, поставити свічку і помолитися Господу, щоб той допоміг зі здоров'ям, сімейним благополуччям і щастям. Тому зараз ми розберемо найсильніше звернення до Бога заради забезпечення миру і добробуту.

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

***

"Чуємо благовістя про волхвів, що поклоняються з дарами; і про пастирів, що грають на флейтах; і про ангелів, співаючих: "Слава в вишніх Богу, і на землі мир, в человецех благовоління". А Ірод засмутився, що Бог у плоті з'явився для порятунку роду людського. Тому нині, Владико людинолюбний, все творіння оспівує тебе, вимовляючи:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Христос народжується - славте! Христос з небес - зустрічайте! Христос на землі - підносіться!"Нині ангельські Собори радіють і хори мучеників веселяться, бачачи славне і чесне Різдво і всі ми будемо гідно прославляти серцем і устами.

Прийми ж Благий людинолюбний Господи, цих рабів твоїх (імена), каються в своїх гріхах, відомих і невідомих, вільних і мимовільних; і з твоїм звичайним людинолюбством прийми поклоніння і пост рабів твоїх (імена), щоб, виконавши заповіді Твої і дочекавшись нині святого і чесного Різдва твого, вони, чисті і непорочні, стали гідними причасниками пречистого твого тіла і чесної твоєї крові.

Бо Тобі належить слава, з Отцем, і Святим Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь"

***

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Нагадаємо, прогноз погоди на Різдво: морозні скачки і унікальний 100-річний рекорд

Як повідомляв "Знай.ua", як українці святкували Різдво 200 років тому: кому варили кутю, хто такий дід і навіщо лякати дерева

Знай.ua писав, різдвяні "вушка" з борщем: ось що потрібно приготувати в Святвечори за рецептом Христини Воробей