Жінка була шокована, коли отримала "божевільне" весільне прохання від нареченої колишнього чоловіка.

Вона розповіла історію, в ході якої зізналася, що досі зберігала теплі стосунки з чоловіком. У розлученні молоді люди вже три роки. Жінка живе з п'ятирічним сином, поки колишній коханий почав зустрічатися з іншою (близько 10 місяців тому).

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Вони досі "люблять" один одного і підтримують прекрасні відносини. Їм подобається бути разом і до недавнього часу жінка думала, що все йде відмінно. Тоді ж нові кохані заговорили про шлюб. Автор зізналася, що нова дівчина її колишнього чоловіка бачила її старі фотографії у весільній сукні і прийшла в захват. І коли вони днями пили каву, кохана ексдружина попросила надіти її ж вбрання. Але отримала моментальну відмову.

"Вона відразу ж сильно надула губи і почала питати, чому. Я пояснила, що мені просто незручно, коли вона в моїй сукні виходить заміж за мого колишнього чоловіка. Вона дуже засмутилася і почала влаштовувати скандал. Я вийшла, знаючи, що вона не збирається заспокоюватися", - зізналася жінка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Десь через годину їй подзвонив колишній чоловік, запитав, Що ж сталося і став на її бік в цій ситуації. Але ситуація на цьому не закінчилася, так як нова кохана попросила друзів і родичів дзвонити їй і ображати за те, що вона не поділилася сукнею.

Нагадаємо, наречена в траурному вбранні втекла в найпохмурішу точку світу перед власним весіллям: у дівчини залишався всього один місяць

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина вийшла заміж за рожевий колір після слів маленької дитини: разом вже більше 40 років

Знай.ua писав, Анна Трінчер змусила нареченого попрацювати мовою в ліжку, ніхто не повірив: "Погана пара"