Стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки з'явилася маленька копія Єлизавети II. Сама королева вже особисто оцінила даний кадр.

Справа в тому, що на Хеллоуїн Кейтлін Сазерденд, яка родом з Огайо, вирішила вигадати для своєї однорічної дочки незвичайний образ. Вона нарядила Джалайн в костюм Єлизавети II, і зробила кілька кадрів для друзів в мережі.

На кадрі дівчинка позує в строгому костюмі блакитного кольору, в пальто, спідниці, і звичайно ж однотонної капелюсі в тому.

Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі
Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі

Також, можна помітити фірмове прикраса Єлизавети II-намисто. Щоб було ще більше схоже, на кадрі присутні два улюблених домашніх вихованця королеви - собаки породи коргі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

The Sun повідомляє, що після Хеллоуїна Кейтлін з цікавості відправила лист королеві, в якому була фотографія її дочки. Мама навіть не розраховувала повчити зворотну відповідь, однак, коли одна з фрейлін королеви його прочитала, то не змогла пройти повз.

Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі
Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі

"Її величність хоче, щоб я написала і подякувала Вам за Ваш лист і за фотографію, яку ви доклали. Єлизавета II була дуже рада побачити знімок вашої дочки, Джалейн, в такому чудовому вбранні. Її Величність бажає вам щасливого Різдва, а я додаю невелику інформацію про королівських домашніх тварин, яку, можливо, хотіла б знати Джалейн" - говорилося в повідомленні від королеви, яке відправила Мері Моррісон. Справжнє різдвяне диво сталося.

Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі
Копія Єлизавети II, фото: соціальні мережі

Виглядають знімки дійсно дуже мило, а на останній фотографії дівчинка і зовсім стоїть з листом в руках, яке отримала від королеви.

Нагадаємо, що під королевою Єлизаветою II захитався трон? Астролог дав страшний прогноз про майбутнє Меган Маркл

Раніше повідомлялося, що Єлизавета таємно вирішила, кому залишити трон-Кейт Міддлтон не дістанеться: хто стане наступною королевою Великобританії

Також, у мережі розповіли, чому ніхто не бачив королеву Великобританії вагітною.