У Запоріжжі родичі дитини, яка померла в реанімації, увірвалися до медзакладу і побили лікарів. Про це повідомили у самій лікарні, передає «Укрінформ».

За словами директора КНП Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні, Юрія Борзенка, 30 грудня у відділенні помер дворічний хлопчик. Близько десятка осіб, які виявилися друзями та родичами батьків загиблого малюка, розбили скло в дверях, вибили замок та прорвалися до реанімаційного відділення.

Натовп накинувся на медиків і побив двох медбратів, які намагалися стримати навалу. Крім того, ушкодження отримав черговий лікар. На наступний день агресивні родичі померлого хлопчика побили ліфтера та лікаря-кардіолога. Черговому лікарю та ліфтеру довелося піти на лікарняний, решта побитого персоналу почувається нормально.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Довелося зупинити роботу всього відділення, в якому перебували ще четверо маленьких пацієнтів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через інцидент на 12 годин зупинилася робота всієї лікарні, у якій перебувало 270 дітей.

Що стало причиною смерті дворічного малюка, встановить судово-медична експертиза. Медики стверджують, що дитина мала серцево-судинні захворювання та впродовж останнього року приблизно 10 разів проходила курс лікування.

Реанімація
Реанімація

Поліція порушила справу за фактом побиття персоналу лікарні за ч. 2 ст. 296 та ч. 1 ст. 129 УКУ. Нападникам інкримінують хуліганство та погрози вбивством.

Раніше повідомляли, 14-річна українка сама "збільшила" собі губи маслом - медикам довелося робити три операції: хотіла, як однокласниці.

Як повідомляв Знай.uа, юна блогерка, яка розлютила українців нападками на мову, раптово пішла на зворотну - "Вибачте!".

Знай.uа писав, школярка звинуватила вчителя в грубому поводженні, той розповів свою версію: "Хамка, послала маму".