Стало відомо про те, що в Чилі бджоли завадили поліцейським розігнати мітинг пасічників. Вони були стурбовані довготривалою посухою.

Про це пише SBS News.

Як повідомляється, в Чилі співробітники правоохоронних органів потрапили в лікарню після того, як на них почали бджоли, яких винесли пасічники на акцію протесту. Поставили вулики перед президентським палаців в Сантьяго, і було їх близько 60. В цілому на той момент там знаходилося приблизно 10 тисяч бджіл.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, вже більше 12 років в Чилі триває посуха, і від цього страждає виробництво меду, тобто пасічники втрачають дохід. Метою мітингу було те, щоб влада підвищила ціни на мед, або ж просто надала субсидії їх виробникам.

Природно, мітинг не залишився осторонь, і на місце прибули співробітники правоохоронних органів, які спробували розігнати їх і забрати вулики, але, нічого не вийшло, так як на них почали бджоли.

Відразу сім поліцейських потрапили в лікарню, так як укуси могли нашкодити їхньому здоров'ю. Чотири пасічники було заарештовано після протесту.

У підсумку, коли поліцейські зрозуміли, що з ними так просто не впоратися, то вантажили вулика в бойовій екіпіровці, щоб більше ніхто не постраждав. На щастя, все закінчилося благополучно, і життю постраждалих співробітників органів нічого більше не загрожує.

Бджоли, скріншот з відео
Бджоли, скріншот з відео

Представник міністерства сільського господарства в регіоні Сантьяго сказав, що уряд стурбований впливом посухи на бджіл. За його словами, вони вже надають допомогу 20 громадам, які мають серйозний дефіцит води.

Нагадаємо, що 18-річний хлопець підірвав себе біля жіночого монастиря, серед постраждалих є діти: кадри і деталі з місця НП

Раніше повідомлялося, що беженцы або мігранти? Що в Чехії та Польщі думають про українців, і звідки взявся конфлікт

Також, заворушення після мітингу антиваксерів спровокували копів на стрілянину: є поранені, навколо дим і вибухи